PONIEDZIAŁEK 21.10.
PONIEDZIAŁEK 21.10.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO –ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM, TWAROGIEM, SZCZYPIORKIEM, RZODKIEWKĄ, HERBATA Z MIĘTĄ
OBIAD
ZUPA KOPERKOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM (alergeny: seler, gluten) MAKARON Z SERKIEM (alergeny: gluten, jaja, mleko) WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
JOGURT NATURALNY, KRAKERSY, ĆWIARTKI OGÓRKA, HERBATA Z MIĘTĄ
WTOREK 22.10.
ŚNIADANIE
PIECZYWO GRAHAM Z MASŁEM, POMIDOREM Z BAZYLIĄ, ŻÓŁTYM SEREM, RZODKIEWKĄ, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM,
OBIAD
PODWIECZOREK
ROGALIKI Z MASŁEM, JABŁKO, KAWA Z MLEKIEM
ŚRODA 23.10.
ŚNIADANIE
BUŁKA MLECZNA Z MASŁEM, MIODEM, PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE Z PASZTETEM I KISZONYM OGÓRKIEM, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM,
OBIAD
BIAŁY BARSZCZ (alergeny: seler), PIEROGI Z MIĘSEM I CEBULKĄ, SURÓWKA POROWA (alergeny: gluten, jaja), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
CHLEBEK BANANOWY, OWOC, HERBATA Z MAJOWEJ POKRZYWY
CZWARTEK 24.10.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE Z MASŁEM ZIOŁOWYM, SZYNKĄ GOTOWANĄ, ZIELONYM OGÓRKIEM, PAPRYKĄ CZERWONĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ,
OBIAD
ZUPA WIELOWARZYWNA (alergeny: seler), UDKO PIECZONE, ZIEMNIAKI,MIZERIA ( alergeny: mleko), WODA PRZEGOTOWANA Z MELISĄ
PODWIECZOREK
BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM, JABŁKO, HERBATA Z CYTRYNĄ
PIĄTEK 25.10.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I RAZOWE Z MASŁEM, PASTĄ RYBNĄ ZE SZCZYPIORKIEM, PAPRYKĄ CZERWONĄ, KAKAO LUB HERBATA
OBIAD
KREM MARCHEWKOWY(alergeny:), NALEŚNIKI Z DŻEMEM (alergeny: gluten, jaja, mleko) Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
WAFLE ORKISZOWE, JABŁKO, HERBATA Z NAGIETKA