PONIEDZIAŁEK 22.04.
PONIEDZIAŁEK 22.04.
ŚNIADANIE
ZUPA MLECZNA Z GRANOLĄ, PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE
Z MASŁEM, TWAROGIEM, SAŁATĄ, POWIDŁA ŚLIWKOWE, HERBATKA RUMIANKOWA
OBIAD
ZUPA KREM Z BATATA I ZIEMNIAKA (alergeny: gluten, seler), PYZY W SOSIE MYŚLIWSKIM (alergeny: gluten, jajo), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
CHRUPKI KUKURYDZIANE, JABŁKO, BANAN, KAWA ZBOŻOWA Z/ LUB MLEKIEM
WTOREK 23.04.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE, GRAHAM Z MASŁEM I ZIOŁAMI, PASZTETEM I OGÓRKIEM KISZONYM , HERBATA ROOIBOS BRZOSKWINIOWA Z CYTRYNĄ
OBIAD
PODWIECZOREK
KISIEL MALINOWY Z MLECZKIEM WANILINOWYM, WAFEL ORKISZOWY, BANAN, HERBATA Z DZIKIEJ RÓŻY
ŚRODA 24.04.
ŚNIADANIE
PIECZYWO WIELOZBOŻOWE Z ZIARNAMI I GRAHAM
Z MASŁEM, ŻÓŁTYM SEREM, POMIDOREM, PAPRYKĄ, HERBATA Z NAGIETKA
OBIAD
KREM Z SELERA(alergeny: seler), KOTLECIK SCHABOWY, ZIEMNIAKI, MIZERIA (alergeny: jajko, gluten, mleko),
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
BUŁECZKI ORKISZOWE Z RZODKIEWKĄ, JABŁKO, HERBATA ROOIBOS
CZWARTEK 25.04.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM, SZYNKĄ, POMIDOREM I SAŁATĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ
OBIAD
ROSOLNIK (alergeny: gluten, seler), SZARE KLUSKI Z CEBULKĄ, KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA (alergeny: gluten, mleko), WODA PRZEGOTOWANA Z POKRZYWĄ
PODWIECZOREK
JABŁECZNIK, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM,
PIĄTEK 26.04.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE Z MASŁEM, PAPRYKĄ, PASTĄ JAJECZNĄ ZE SZCZYPIORKIEM, HERBATA ROOIBOS BRZOSKWINIOWA
OBIAD
POMIDOROWA Z RYŻEM (alergeny: seler), PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI (alergeny: ryba, gluten), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z/LUB SOKIEM MALINOWYM, JABŁKO, HERBATA Z CYTRYNĄ