PONIEDZIAŁEK 01.03.
PONIEDZIAŁEK 01.03.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO –ŻYTNIE
(CH. BALTONOWSKI) I GRAHAM
Z MASŁEM , POMIDOREM, SAŁATĄ, PASTĄ SEROWĄ, HERBATA Z MIĘTĄ
OBIAD
ZUPA-KREM BROKUŁOWY Z GRZANKAMI, PULPECIKI Z MIĘSA MIESZANEGO W SOSIE KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI,BURACZKI,
WODA PRZEGOTOWANA
Z CYTRYNĄ I IMBIREM
PODWIECZOREK
MUS OWOCOWY, WAFLE ZBOŻOWO-RYŻOWE, KAWA ZBOŻOWA Z/ LUB MLEKIEM
WTOREK 02.03.
ŚNIADANIE
OBIAD
ZUPA OGÓRKOWA (ZABIELANA), PAŁECZKI PIECZONE Z KURCZAKA W SOSIE WŁASNYM, RYŻ, ZESTAW KRÓLEWSKI WARZYW Z MASEŁKIEM,
WODA PRZEGOTOWANA Z MIĘTĄ
PODWIECZOREK
ŚRODA 03.03.
ŚNIADANIE
PIECZYWO GRAHAM Z MASŁEM, SAŁATĄ, ŻÓŁTYM SEREM, POMIDOREM, KAWA ZBOŻOWA Z/ LUB MLEKIEM
OBIAD
PODWIECZOREK
PIANKA JOGURTOWA (JOGURT NATURALNY Z GALARETKĄ), GRUSZKA, HERBATA Z MELISĄ
CZWARTEK 04.03.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM, KIEŁBASKĄ KRAKOWSKĄ, OGÓRKIEM, POMIDOREM I SAŁATĄ, HERBATA Z MIĘTĄ
OBIAD
ZUPA FASOLOWA Z FASOLKI DROBNO ZIARNISTEJ, KOTLET Z PIERSI KURCZAKA (PANIERKA WIELOZBOŻOWA), ZIEMNIAKI, SAŁATKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM, WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM
PODWIECZOREK
PIECZYWO WASA, SŁUPKI OGÓRKA ZIELONEGO, DIP JOGURTOWY, KAWA ZBOŻOWA Z/ LUB MLEKIEM
PIĄTEK 05.03.
ŚNIADANIE
OBIAD
PODWIECZOREK