PONIEDZIAŁEK 15.09.
PONIEDZIAŁEK 15.09.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO- ŻYTNIE
I GRAHAM Z MASŁEM, PASTĄ SEROWĄ, POMIDOREM, OGÓRKIEM KISZONYM, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM
OBIAD
KREMIK JARZYNOWY (alergeny: seler), PYZY, SOS PIECZENIOWO-PIECZARKOWY, BURACZKI (alergeny: gluten), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
JOGURT NATURALNY Z MALINAMI, KRAKERS, KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM
WTOREK 16.09.
ŚNIADANIE
OWSIANKA NA WODZIE
Z RODZYNKAMI I BANANEM, PIECZYWO PSZENNO- ŻYTNIE
Z MASŁEM, POMIDOREM, HERBATA MIĘTOWA
OBIAD
PODWIECZOREK
KISIEL WIELOOWOCOWY
Z MLECZKIEM WANILINOWYM, WAFLE OWSIANE, KAWA ZBOŻOWA
Z MLEKIEM
ŚRODA 17.09.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE
I GRAHAM Z MASŁEM, PAPRYKA, SAŁATA, ROLADA DROBIOWA, HERBATA ROOIBOS BRZOSKWINIOWA
OBIAD
KAPUŚNIACZEK (alergeny: seler), GULASZ Z INDYKA Z WARZYWAMI, KASZA PERŁOWA, WODA PRZEGOTOWANA
Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
ROGALIK MLECZNY
Z POWIDŁAMI, JABŁKO, KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM
CZWARTEK 18.09.
ŚNIADANIE
BUŁKA GRAHAMKA I PIECZYWO PSZENNE Z MASŁEM, DŻEMEM TRUSKAWKOWYM, KREMOWĄ PASTĄ Z ZIELONEGO GROSZKU, PAPRYKĄ CZERWONĄ, HERBATA
Z CYTRYNĄ
OBIAD
BARSZCZYK CZYSTY (alergeny: seler, jaja), KOTLECIK MIELONY, ZIEMNIAKI, MIZERIA (alergeny: jajko, gluten, mleko),
WODA PRZEGOTOWANA
Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM, JABŁKO, HERBATKA Z CYTRYNĄ
PIĄTEK 19.09.
ŚNIADANIE
ZUPA MLECZNA Z CHRUPKAMI CORN FLAKES, PIECZYWO PSZENNO -ŻYTNIE
Z MASŁEM, MIODEM, POMIDOREM, SAŁATĄ, HERBATA NAGIETKOWA
OBIAD
PODWIECZOREK
CHRUPKI KUKURYDZIANE, JABŁKO, ŚLIWKA, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM