PONIEDZIAŁEK 16.06.
PONIEDZIAŁEK 16.06.
ŚNIADANIE
PIECZYWO GRAHAM Z MASŁEM PIETRUSZKOWYM, POMIDOREM, SERKIEM ALMETTE NATURALNYM, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM, HERBATA
OBIAD
ROSOLNICZEK (alergeny: gluten, seler), ZAKRĘCONE BOLOGNESE Z GROSZKIEM (alergeny: gluten, jaja), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
MUS OWOCOWY, WAFLE ZBOŻOWO-RYŻOWE, HERBATA Z POKRZYWY
WTOREK 17.06.
ŚNIADANIE
BUŁKA MLECZNA Z MASŁEM, MIODEM, PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE Z POMIDOREM, ŚWIEŻĄ BAZYLIĄ, PAPRYKĄ, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM, HERBATA
OBIAD
PODWIECZOREK
BUŁKA WIELOZIARNISTA Z MASŁEM I RZODKIEWKĄ, JABŁKO, PRZEGOTOWANA WODA Z CYTRYNĄ
ŚRODA 18.06.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO –ŻYTNIE (CH. BALTONOWSKI) I GRAHAM Z MASŁEM PIETRUSZKOWYM, SZYNKĄ GOTOWANĄ SAŁATĄ LODOWĄ, POMIDOREM, HERBATA Z MIĘTĄ
OBIAD
KREM PIECZARKOWY, KOTLECIK MIELONY, ZIEMNIAKI, MIZERIA (alergeny: jajko, gluten, mleko), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
PŁATKI RYŻOWE NA WODZIE Z MUSEM OWOCOWYM, JABŁKO, HERBATA Z CYTRYNĄ
CZWARTEK 19.06.
ŚWIĘTO- BOŻE CIAŁO- PRZEDSZKOLE ZAMKNIĘTE
ŚNIADANIE
–
OBIAD
–
PODWIECZOREK
–
PIĄTEK 20.06.
PRZEDSZKOLE ZAMKNIĘTE
ŚNIADANIE
–
OBIAD
PODWIECZOREK
–