PONIEDZIAŁEK 20.10.
PONIEDZIAŁEK 20.10.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO- ŻYTNIE
I GRAHAM Z MASŁEM, PASTĄ SEROWĄ, POMIDOREM, OGÓRKIEM KISZONYM, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM
OBIAD
ZUPA KALAFIOROWA (alergeny: seler), OWOCOWY PRZYSMAK PRZEDSZKOLAKA-PYZY W SOSIE TRUSKAWKOWYM (alergeny: mleko, gluten), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
JOGURT NATURALNY Z MALINAMI, KRAKERS, KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM
WTOREK 21.10.
ŚNIADANIE
OWSIANKA NA WODZIE
Z RODZYNKAMI I BANANEM, PIECZYWO PSZENNO- ŻYTNIE
Z MASŁEM, POMIDOREM, HERBATA MIĘTOWA
OBIAD
PODWIECZOREK
KISIEL WIELOOWOCOWY
Z MLECZKIEM WANILINOWYM, WAFLE OWSIANE, KAWA ZBOŻOWA
Z MLEKIEM
ŚRODA 22.10.
ŚNIADANIE
PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE
I GRAHAM Z MASŁEM, PAPRYKA, SAŁATA, ROLADA DROBIOWA, HERBATA ROOIBOS BRZOSKWINIOWA
OBIAD
ZUPA OGÓRKOWA (alergeny: seler), MAKARON TRÓJKOLOROWY, CHILI CON CARNE (alergeny: gluten), WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ
PODWIECZOREK
ROGALIK MLECZNY
Z POWIDŁAMI, JABŁKO, KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM
CZWARTEK 23.10.
ŚNIADANIE
BUŁKA GRAHAMKA I PIECZYWO PSZENNE Z MASŁEM, DŻEMEM TRUSKAWKOWYM, KREMOWĄ PASTĄ Z ZIELONEGO GROSZKU, PAPRYKĄ CZERWONĄ, HERBATA
Z CYTRYNĄ
OBIAD
KREM Z BIAŁYCH WARZYW (alergeny: -), UDKO PIECZONE, KASZA BULGUR, SOS PIECZENIOWY Z WARZYWAMI (alergeny: gluten),
WODA PRZEGOTOWANA
Z CYTRYNĄ I IMBIREM
PODWIECZOREK
BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM, JABŁKO, HERBATKA Z CYTRYNĄ
PIĄTEK 24.10.
ŚNIADANIE
ZUPA MLECZNA Z CHRUPKAMI CORN FLAKES, PIECZYWO PSZENNO -ŻYTNIE
Z MASŁEM, MIODEM, POMIDOREM, SAŁATĄ, HERBATA NAGIETKOWA
OBIAD
PODWIECZOREK
CHRUPKI KUKURYDZIANE, JABŁKO, GRUSZKA, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM